Görüş Bildir
Haberler
Tatil Kombinin Bu Testin Sonunda!

etiket Tatil Kombinin Bu Testin Sonunda!

Lunami
16.07.2022 - 14:01

Bakalım nasıl bir tatil kombinine sahipsin? 🧐👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin için tatil ne anlam ifade ediyor?

2. Tatil bavulunda olmazsa olmaz dediğin eşya nedir?

3. Tatilde eğlenmek için neler yaparsın?

4. Sevdiğin tatili anlatan görseli seçmeni istesek?

5. En sevdiğin tatil aktivitesi nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yapmayı sevdiğin bir egzersiz türü var mı?

7. En sevdiğin müzik türü nedir?

Rahat bir kombin!

Tatilde senin kombinin rahat parçalardan oluşuyor. İçerisinde kolay hareket edebileceğin parçalardan oluşan bir kombin tam senlik gibi duruyor! Sanki üstünde hiç yokmuş gibi hissettiren kıyafetlerle tatil yerinde basılmadık taş bırakmaz dilediğin gibi gezip dolaşabilirsin. Salaş giysiler tatilin genelde hep kurtarıcı parçalarından oluştuğu için her koşulda her yerde gönül rahatlığıyla giyebilirsin de. Bir taşla iki kuş diye buna denir!

Şık bir kombin!

Tatilde senin kombinin büyük ihtimalle şık giysi parçalarından oluşuyor. Kendine has giyim tarzını yansıttığın kıyafetler tam da senin tatil kombinini oluşturuyor! Giyeceğin çoğu kıyafetinin tatilin sırasında gidebileceğin neredeyse her yere uyumlu olduğundan eminiz ki sana bakan bir daha bakar. Kendine neyin yakışacağını da bildiğinden bavulundan al bir kıyafet ve tatilini doyasıya yaşa!

Casual bir kombin!

Tatilde kombininin casual parçalardan oluştuğunu tahmin ediyoruz. Soft renklerdeki keten ve poplin gömlek, pantolon ve hırka benzeri kıyafet parçalarının havada uçuştuğu kombinlerinle hem rahatlığı hem de şıklığı yakalıyorsun! Tiril tiril olan bu giysilerle tatilinin keyfini sonuna kadar yaşayabilirsin. Hem resmi hem de spor bir görüntüyü yakaladığın tatil kombininle her yerde nefes kesici görüneceğine eminiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
23
8
8
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Rahat bir kombin! Tatilde senin kombinin rahat parçalardan oluşuyor. İçerisinde kolay hareket edebileceğin parçalardan oluşan bir kombin tam senlik gibi duru... Devamını Gör

Ada

Şık bir kombin!