Görüş Bildir
Haberler
16 Mayıs Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
15.05.2024 - 19:01

Sahip olduğunuz güzelliklere şükretme vakti! Bugün, gerçek duyguların peşine düşebilirsiniz. Peki, 16 Mayıs Perşembe gününde aslan ve yükselen aslan burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için aslan ve yükselen aslan burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 16 Mayıs Perşembe günün nasıl geçecek?  

İşte, aslan ve yükselen aslan burcuna ait günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Sevgili Aslan, bugün Ay'ın Başak burcuna geçişiyle sahip olduğun değerlere odaklanabilirsin. Sevdiklerinle aynı pencereden bakmanın, sağlığın, kısa bir molanın, hayatın kıymetini ve değerini her zamankinden daha fazla bileceksin. Maddi konuları geri planda bırakıp sahip olduğun güzelliklere şükür etmeye odaklanabilirsin. Ruhsal enerjinin yüksek olduğu bir güne başlıyorsun. 

Tam da bu nedenle partnerinle, ortak hedefler belirlemek isteyebilirsin. Romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsin. Yakın arkadaşların ya da partnerinle tatile çıkmak için plan yapabilirsin. Özel anlar, mutlu anılar biriktirmek isteyeceğin gün boyu, nostalji de yapabilirsin. Bir süredir görmediğin sevdiklerini anabilirsin. Zira Pallas asteroidinin Akrep burcuna geçişiyle, manevi değerlere verdiğin önem daha da artacak. Özlem duygusuna kapılarak küs olduğun dostlarını ya da aile bireylerini arayabilirsin. Kısacası bugün, sevmek ve sevilmek senin için çok önemli olacak. Gerçek duyguların peşinden git. Bu seni güçlü kılacak. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın